Gradska knjižnica i čitaonica Petrinja

Piši da te razumiju,

govori da te slušaju,

čitaj da odrastaš.

L.C. Powell

facebook-logo 400x400instagram logoyoutube

logonew

OSTANIMO ODGOVORNI

Petak, 06 Srpanj 2018 12:35

        Koliko često se dogodi da unutar tri dana imamo dva, malo je reći, odlična predavanja i radionice?! Naši, usudimo se reći, stari prijatelji, članovi američke kršćanske neprofitne organizacije - "HiS PRINT MINISTRIES", po drugi put ovaj tjedan bili su poučni i na visini zadatka. Pripremili su nam puno toga o njihovom glavnom gradu Washington D.C.-u, tako da smo čuli veliki broj korisnih i zanimljivih činjenica koje je, vjerujemo, malo tko od naših posjetitelja znao. Tako smo istražili prekrasne građevine u kojima djeluju tri tijela vlasti (Capitol, Bijela kuća i Vrhovni sud), učili o mnogim povijesnim spomenicima,  istražili mnoge muzeje, posjetili sportske stadione i usput saznali i neke zanimljive činjenice!
Na primjer, jeste li znali da se glava Darth Vadera nalazi na Nacionalnoj katedrali? Ili, da je skoro svaki američki predsjednik imao psa u Bijeloj kući?
Na kraju smo dobili i ručno rađene torbice prijateljice Kim, kao zahvalu za suradnju i gostomprimstvo.

Vjerujte, bilo je odlično i veselimo se novom susretu sljedeće godine uz još novih predavanja i radionica… "HiS PRINT MINISTRIES", sretan put i vidimo se!

 

1
2
3
4
5
6
7
8
10
9
11
12
13
14