Brodska kuharica : (za more i za kopno) / Zlatko Gall
Autor:
Zlatko Gall,
,
Nakladnik:
Zagreb : Naklada Ljevak, 2011
Materijalni opis:
175 str. : ilustr. u bojama ; 20 cm
Predmet:
kuharice - praktični savjeti
Anotacija:
Brodska kuharica je prvo gastro-nauticko izdanje ove vrste u Hrvatskoj. Kužinavanje u (ili – na) brodu više je od običnog svakodnevnog kuhanja, ali bogme i posve drugačija od zahtjevnih gastronomskih operacija u raskošno opremljenim kuhinjama s bogatim smočnicama. Ono je specifično ne samo zbog najčešće spartanskih uvjeta kuhanja, skromnih brodskih zaliha i još skromnijeg pribora i posuđa već, prije i poslije svega, zbog mogućnosti koje pruža – čak ako i niste iskusni ribolovac – ona najbolja i najvažnija "špajza": more.
Odjelni smještaj:
Odjel za odrasle
Klasifikacija:
641.5 - Priprema hrane i obroka. Kuhanje
Standardni broj:
978-953-303-367-9
Naslov posuđivan:
1 puta.