Gljive : skupljanje, kuhanje, uživanje / Susanne Till
Autor:
Susanne Till,
,
Nakladnik:
Zagreb : Mozaik knjiga, 2005
Materijalni opis:
155 str. : ilustr. u bojama ; 24 cm
Predmet:
gljive - recepti - priručnici
Napomena:
Prijevod djela: Pilze.
Anotacija:
Bračni par botaničara u ovoj knjizi predstavlja odabir najvažnijih jestivih gljiva uz koje su opisali i poznate dvojnike da bi spriječili trovanje, te opis prostora na kojima se pojedine gljive mogu naći. Uz popis osobina u knjizi se još nalaze i kulinarski specijaliteti. U receptima se promoviraju suvremene nutricionističke spoznaje i opisuju novi načini pripravljanja.
Odjelni smještaj:
Odjel za odrasle
Klasifikacija:
641.5 - Priprema hrane i obroka. Kuhanje
Standardni broj:
978-953-196-527-9
Naslov posuđivan:
3 puta.