Gradska knjižnica i čitaonica Petrinja

Piši da te razumiju,

govori da te slušaju,

čitaj da odrastaš.

L.C. Powell

facebook-logo 400x400instagram logoyoutube

logonew

OSTANIMO ODGOVORNI


Produljenje roka posudbe:

Produljenje roka posudbe isključivo šaljite na ovu e-adresu

Ponedjeljak, 11 Ožujak 2019 10:19

U petak, 08.03.2019., povodom Dana žena, Lana Posedi nam je održala radionicu na istoimenu temu iz naslova, no ovaj put ćemo malo manje pisati o temi same radionice.

Ovom radionicom zaključili smo našu trilogiju s Lanom. Tri povezane priče, koje povezuju slični elementi, a opet su, na neki način, različite, u svemiru gdje se svi planeti vrte oko najsjajnije zvijezde – Lane Posedi.
U svijetu odrastanja, gdje se, ponekad, kockice ne poslože kako treba, usmjeriti svoj razvoj na pravi put, uložiti u sebe, biti sretan, uživati u životu i od sebe napraviti “generator” pozitivne energije, topline i osmjeha te, nesebično, svoje znanje i iskustva prenositi na druge… da, to je Lana.
Skromna djevojka koja nas je dočekala s hrpom čokolada kao znak zahvale što smo joj omogučili da ona nama prenese dio svoje mudrosti.
Atmosfera nije "odskakala" od prethodnih radionica te smo i ovaj put prostorije knjižnice napustili "napunjenih baterija".
Vjerujemo da ova trilogija nije kraj naše zajedničke priče, da ćemo ispisati još puno stranica i utjecati na živote naših sugrađana, poznanika, prijatelja, obitelji…

Lana, veliko HVALA na trudu i vremenu. Vidimo se u našim novim pustolovinama!

Pratite nas!
Do čitanja!

alt
alt
alt