Gradska knjižnica i čitaonica Petrinja

Piši da te razumiju,

govori da te slušaju,

čitaj da odrastaš.

L.C. Powell

facebook-logo 400x400instagram logoyoutube

logonew

OSTANIMO ODGOVORNI


Produljenje roka posudbe:

Produljenje roka posudbe isključivo šaljite na ovu e-adresu

Ponedjeljak, 18 Veljača 2019 10:27

Nastavno na prvu radionicu - "Kako se riješiti ljutnje nervoze i stresa?", Lana Posedi nam je u drugoj interaktivnoj radionici, uz ugodno druženje i Access Bars tehniku pokazala kako ponovo uživati u životu.

Jednim vrlo jednostavnim pitanjem dala nam je do znanja kako nešto što nam se desi, bilo loše ili dobro, nije najgora, odnosno najbolja varijanta - samo se trebamo pitati "Što je još moguće?".
Uistinu, ponekad kada nam je teško "zabijemo se u zid" i ne vidimo izlaz, a nismo niti svjesni da je moglo biti gore te da svakako može biti bolje i da nam je, u većini slučajeva, izlaz "pred nosom".
Kombinacija takvog stanja svijesti s Access Bars tehnikom preplavila je naše umove i tijela pozitivnom energijom, otvorila nas novim idejama, razmišljanjima i, kao i na prvoj radionici, priuštila nam obilje smijeha od prve do zadnje sekunde radionice.
Nakon samo dvije radionice, Lana nas je privukla k sebi, mi smo privukli nju u naš kolektiv i veselimo se trećoj, nadamo se ne i posljednjoj radionici 8. ožujka pod nazivom "Kako (je) biti žena?"
Do sljedećeg osmijeha! :)

Cijelu radionicu možete pogledati na našem YouTube kanalu - https://www.youtube.com/watch?v=tSsl3bMIhcY