Gradska knjižnica i čitaonica Petrinja

Piši da te razumiju,

govori da te slušaju,

čitaj da odrastaš.

L.C. Powell

facebook-logo 400x400instagram logoyoutube

logonew

OSTANIMO ODGOVORNI


Produljenje roka posudbe:

Produljenje roka posudbe isključivo šaljite na ovu e-adresu

Nedjelja, 28 Veljača 2016 10:46

PRODULJENJE ROKA POSUDBE PUTEM SMS PORUKE


Pošaljite sms porukom ključnu riječ Biblosam i vaš članski broj (isto kao i kod produljenja e-poštom)  na broj telefona 091/732-4051. Odgovor o produljenju roka posudbe dobit  ćete za deset minuta.
Ukoliko uopće ne dobijete odgovor vjerojatno se dogodila tehnička pogreška ili ste što se često događa upisali krivi naziv ključne riječi ili broj tefleona s kojeg šaljete poruku nije istovjetan onome upisanom u našu bazu. Tada pokušajte produljiti rok posudbe na drugi način. Kao i kod produljenja roka posudbe e-poštom i ovdje opraštamo zakasninu u iznosu od 5.00kn.

VAŽNE NAPOMENE
:
Broj 1842 koji se nalazi na iskaznici nije članski broj to je godina osnutka knjižnice. Pošaljite članski broj bez zvjezdica i vodećih nula.
Telefon koji podržava ovu uslugu isključivo je namijenjen sms porukama te Vas molimo da ne nazivate radi mogućeg razgovora jer vam se nitko neće javiti. Ako prilikom učlanjenja u knjižnicu niste u naš sustav željeli upisati svoj broj mobitela nećete moći koristiti ovu uslugu. Knjižnica ne smije niti prikuplja telefonske brojeve bez Vašeg dopuštenja. Ako želite koristiti ovu uslugu, kada dođete u knjižnicu zamolite knjižničara da upiše Vaš broj mobitela.

NE ZABORAVITE:
Ako šaljete poruku s broja mobitela koji se razlikuje od upisane u našu bazu podataka usluga neće biti izvršena.

Nadamo se da ćete biti zadovoljni ovom novom uslugom.