Gradska knjižnica i čitaonica Petrinja

Piši da te razumiju,

govori da te slušaju,

čitaj da odrastaš.

L.C. Powell

facebook-logo 400x400instagram logoyoutube

logonew

OSTANIMO ODGOVORNI


Produljenje roka posudbe:

Produljenje roka posudbe isključivo šaljite na ovu e-adresu

Ljetne radionice u Igraonici „Košnica“
Petak, 16 Kolovoz 2013 12:56

Ljetne radionice u Igraonici „Košnica“

mala

 

    Ljetne likovne radionice održavane su tijekom mjesec dana, od 15. srpnja do 15. kolovoza, u sklopu Igraonice „Košnica“ dječjeg odjela Gradske knjižnice i čitaonice Petrinja. Radionice su bile namijenjene djeci dobi od sedam do deset godina starosti i okupilo su dvadeset i dvoje djece, koja su svakodnevno polazila radionice u prijepodnevnim satima.
    Djeca su uživala u aktivnom druženju kroz radionice na kojima su se naučila služiti raznim likovnim tehnikama. Vrijednim ručica načinila su brojne radove, od kojih su neki bili izloženi u predvorju Igraonice, a nešto su ponijeli i kući pohvaliti se svojim roditeljima.
Radionice su bile s ljetnom morskom tematikom i tako su nastali brodići, sunce, leptiri, ribice, morske zvijezde, delfini i druge morske životinje, te lutke i more u boci.
    Na kraju druženja i održavanja radionica djeca, kao i njihovi voditelji knjižničarka Ana i suradnik Darko, bili su više nego zadovoljni učinjenim, te su djeci uručene i pohvalnice za sudjelovanje i iskazan kreativni rad.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

cast

igra

zavrna